Kleding en Werkschoenen

Vêtement
Chaussures
Vêtement

Onze knowhow in beeld

Granjard by Robberechts steekt de professionele teams van uw etablissement in de kleren: zorgteams, horecapersoneel, serviceteams, ontvangst- en onderhoudspersoneel...

Wij staan nauw in contact met onze klanten en weten wat uw specifieke behoeften zijn op het gebied van onderhoud, ergonomie en comfort. De materialen die wij gebruiken worden zorgvuldig geselecteerd en staan garant voor een uitstekende levensduur van onze producten, ontworpen voor intensief en industrieel gebruik. Onze stylisten ontwerpen kledinglijnen die geschikt zijn voor verschillende soorten beroepen, in lijn met de prêt-a-porter-modetrends. Dankzij onze research & development-afdeling hebben wij onlangs verschillende modellen op basis van gerecyclede vezels ontwikkeld.

Schoenen geschikt voor professioneel gebruik!

Schoenen zijn van absoluut belang voor het comfort, de gezondheid en de doeltreffendheid van uw medewerkers. Onze genormeerde schoenen voldoen aan de veiligheidseisen van etablissementen.

 

Granjard by Robberechts begeleidt u bij uw project

Ons deskundige team is aanwezig in heel België en begeleidt u bij het uitvoeren van uw project. Onze experts geven advies bij het kiezen van stoffen en kleuren op basis van uw behoeften en onderhoudsvereisten.

 

 

Bijzondere behoeften? Wij zijn in staat om uw project te bestuderen en te voorzien van een persoonlijke touch (wat betreft kleuren, markering...). Aarzel niet en neem contact met ons op voor meer informatie!

 

 

Voor meer informatie

Onze adviesmedewerkers staan voor u klaar!