Ons aanbod op maat

 

Op maat gesneden!

Uw specifieke behoeften: om uw personeel in de kleren te steken

Granjard by Robberechts is een dochtermaatschappij van de groep Granjard. Granjard by Robberechts beantwoordt aan al uw specifieke behoeften. Voor de decoratie van uw textiel en linnengoed en voor de kleding van uw personeel.
Granjard by Robberechts kan u pasvormen, kleuren en exclusieve kledingdecoratie aanbieden. Granjard by Robberechts bestudeert samen met u uw behoeften. Of u nu op zoek bent naar een bijzondere maat of een specifiek product, ons team is in heel België aanwezig en staat voor u klaar om het ontwerp en design van uw project te bestuderen.

 

Onze oplossingen op maat

Onze commerciële teams, stylisten, productmanagers, ontwerpbureaus en prototypemakers zijn er om u te begeleiden. Na het analyseren van de trends en uw wensen, gaan wij over tot het ontwerp van de patronen. Het prototype wordt gesneden uit hoogwaardig materiaal en uitgevoerd door onze eigen naaisters.

Onze teams kunnen:

  • kleding ontwerpen en vervaardigen naar uw imago en op maat
  • tafelbekleding, lakens, bedovertrekken maken in overeenstemming met de afmetingen van uw meubels
  • prints of foto's overbrengen op uw (vitrage) gordijnen, metingen uitvoeren, producten plaatsen en installeren

Productie en volgen van onze klanten

Na het valideren van het prototype en de afmetingen, gaat de productie van start. Of het nu om producten op maat of om een grote serie gaat, wij garanderen dat u altijd tevreden zult zijn. Uw modellen worden door ons bewaard. De kleding kan enkele jaren opnieuw in onze werkplaatsen worden gemaakt of worden aangepast om altijd in lijn te blijven met de huidige trends van de prêt-a-porter-mode.

Markering, borduursels en etikettering

Als u wilt dat uw etablissement eruit springt, hebben wij een service voor customisering. Wij bieden verschillende markeringsmethodes aan op basis van uw wensen, onderhoudsbeperkingen, vereisten op het gebied van stoffen en uw budget:

 

Al verschillende jaren breiden wij ons markeringsatelier uit om uw kleding, linnengoed en accessoires (petten, tunieken, pantalons, hemden, polo's, badstoffen, lakens...) te personaliseren. Laat uw naam, voornaam of initialen, de naam van uw etablissement, het logo of uw functie aanbrengen...

Voor meer informatie

Staan onze adviesmedewerkers voor u klaar