Textiel voor kleine kinderen

Pediatrie
Enfants
Drap

Centex by Robberechts: De referentie van textiel voor kleine kinderen

Centex by Robberechts is vandaag leader op het gebied van textiel voor kleine kinderen met meer dan 1.000 textielreferenties. Centex by Robberechts zorgt voor de uitrusting van crèches, kleuterscholen en van professionals die werken met kleine kinderen.

Centex by Robberechts staat nauw in contact met zijn klanten om hun behoeften en vereisten te kennen, werkt samen met het personeel van crèches en innoveert. Onze producten voldoen aan de behoeften op het gebied van functionaliteit, comfort en onderhoudsgemak en onze stoffen beantwoorden aan de strengste normen. De materialen die wij gebruiken worden zorgvuldig geselecteerd en staan garant voor een uitstekende levensduur van onze producten, zelfs bij industrieel onderhoud. Onze producten voldoen grotendeels aan de eisen van het keurmerk OEKO-TEX (STANDARD 100), dat garandeert dat de producten geen stoffen bevatten die schadelijk voor de gezondheid zijn. Elk jaar worden componenten van de verf, de drukknopen en het garen getest.

Granjard by Robberechts begeleidt u bij uw project

Ons deskundige team begeleidt u bij het uitvoeren van uw project. Onze experts geven advies bij het kiezen van stoffen en kleuren op basis van uw behoeften en beperkingen.

Bekijk online ons aanbod van textiel voor kleine kinderen

Online

Voor meer informatie

Onze adviesmedewerkers staan voor u klaar!