Linnengoed, tafelbekleding en bedartikelen

Nappage
Literie
Linge

Al uw textiel voor de restaurantzaal tot in de slaapkamer

Van de restaurantzaal tot de slaapkamer, van de badkamer tot de woonkamer, Granjard by Robberechts komt met een assortiment van platgoed dat speciaal ontworpen is voor uw etablissementen. Granjard by Robberechts begeleidt professionals in de horeca, collectieve omgevingen, gezondheidsinstellingen of medisch-sociale opvangcentra.

Granjard by Robberechts berust zich op de knowhow van de groep Granjard, al bijna 160 jaar textielspecialist. Wij bieden u unieke producten aan die aan uw verwachtingen voldoen: specifieke behandelingen, confecties en eenvoudig onderhoud.

Wij houden rekening met brandnormen (NF EN 12952) en industriële onderhoudsprocessen om u veilige, duurzame en comfortabele producten te bieden, gericht op het welzijn van de bewoners van uw instelling.

Het is voor ons bovendien zeer belangrijk dat onze producten milieuvriendelijker zijn en daarom gebruiken wij bijvoorbeeld gerecyclede textielvezels.

Een team dat voor u klaar staat

Ons deskundige team begeleidt u bij het uitvoeren van uw project. Onze experts geven advies bij het kiezen van stoffen en kleuren op basis van uw behoeften en onderhoudsvereisten.

Analyse van uw behoeften

Onze stylisten besteden veel zorg en aandacht bij het kiezen van de stoffen en kleuren om samen met u harmonieuze leefruimten en zalen te creëren waar het aangenaam toeven is.

Onze experts komen naar u toe om uw behoeften te analyseren. Ze besturen uw vraag, begeleiden u bij het kiezen van de producten en voeren de metingen uit.

Geef uw linnengoed een persoonlijk tintje! Met een borduursel, een etiket, een inktmarkering...

Ontdek onze diensten op maat, aangepast aan uw etablissement.

Voor meer informatie 

Staan onze adviesmedewerkers voor u klaar