Het behoud van het Franse textielambacht

Ons erfgoed

Bij Granjard by Robberechts is ons Franse textielambacht meer dan een traditie, het is een toewijding. Elke draad van onze geschiedenis is gemarkeerd door innovatie, kwaliteit en toewijding aan het textielambacht. Ons erfgoed is de fusie van een prestigieus verleden en een gedurfde visie op de toekomst, belichaamd in elk van onze creaties, als bewijs van een vakmanschap dat door de eeuwen heen heeft weten te overleven en blijft schitteren in Frankrijk en op de Europese markt.

Kwaliteit staat centraal in onze aanpak

Kwaliteit is geen optie, maar de hoeksteen van al onze creaties. Al meer dan een eeuw dragen wij een erfenis van uitmuntendheid uit, waar elk product getuigt van ons vakmanschap in textielproductie en onze aandacht voor details. We combineren traditionele technieken en moderne innovaties om textiel te garanderen dat voldoet aan alle eisen en beperkingen van onze professionele klanten. Deze kwaliteitsbenadering weerspiegelt zich in onze voortdurende inzet om hoge productiestandaarden te handhaven, waardoor de tevredenheid en het vertrouwen van onze klanten op lange termijn worden gewaarborgd.

Bijdragen aan de lokale economie

Granjard by Robberechts zet zich actief in voor de ondersteuning van de lokale economie, een essentieel aspect van onze bedrijfsidentiteit. Geworteld in onze regio sinds generaties, draagt ons bedrijf sterk bij aan lokale werkgelegenheid en werkt nauw samen met leveranciers en partners uit de regio. Deze aanpak draagt niet alleen bij aan de lokale economische vitaliteit, maar versterkt ook een netwerk van professionele relaties gebaseerd op vertrouwen, kwaliteit en nabijheid. Bij Granjard by Robberechts is bijdragen aan lokale dynamiek een bron van trots.

Wie zijn wij?

Heeft u aanvullende informatie nodig?

Bekijk al onze collecties en download onze technische fiches

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bekijk al onze collecties en download onze technische fiches

Neem contact met ons op voor meer informatie