Een uitnodiging aan tafel

De eerste indruk is de blijvende. En in de wereld van gastronomie, gastvrijheid of zorg, speelt de tafel een essentiële rol in het welzijn van mensen en het imago van een instelling. Met Granjard by Robberechts maakt u van elke tafel een waar juweel van verfijning, aangepast aan de specifieke behoeften van uw instelling. Of het nu gaat om de gezelligheid van een diner in een restaurant, de praktische aard van een opvangcentrum of het belang van een therapeutische maaltijd, ons tafellinnen zorgt voor een onberispelijke esthetiek, onberispelijke kwaliteit en functionaliteit die bij de locatie past.

Het detail maakt het verschil

Kleed uw tafels aan naar de gewenste kwaliteit en esthetiek. Onze uitgebreide collectie, variërend van onmisbare polyesterstoffen, elegante jacquards, delicate patronen tot charmante prints, biedt een assortiment dat bij elke omgeving past. Combineer onze tafelkleden met bijpassende servetten voor een perfecte harmonie.

Bij Granjard by Robberechts wordt elke maaltijd een verrijkende visuele en tactiele ervaring, waarin esthetiek en kwaliteit samenkomen. Onze producten zijn ontworpen om netheid en comfort op elk moment te garanderen.

Ons tafellinnenaanbod

Tafellinnen is veel meer dan een eenvoudig accessoire in de decoratie van uw eetruimtes. Het belichaamt elegantie en gezelligheid bij elke ontmoeting rond een tafel. Ontdek onze collectie tafellinnen met tal van mogelijke confecties: rechthoekig, vierkant, rond…

Voor meer informatie over ons tafellinnenaanbod, neem contact op met de commercieel adviseur in uw regio.

Onze productlijnen

Heeft u aanvullende informatie nodig?

Bekijk al onze collecties en download onze technische fiches

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bekijk al onze collecties en download onze technische fiches

Neem contact met ons op voor meer informatie