Ultra ademende professionele kleding

Comfort en elegantie voor de gebruiker, zelfs tijdens het werk!

Dit jaar hebben onze stylisten een complete collectie in jersey tricot ontworpen, ook verkrijgbaar in een gerecycleerde versie: marinières, jurken, polo’s, broeken… De voordelen van deze lijn zijn vooral gericht op het comfort en de elegantie van de gebruiker, zelfs tijdens het werk. Wij denken dat iemand in de medische sector die zich comfortabel en zelfverzekerd voelt in zijn kleding, een positievere uitstraling zal hebben, wat een gunstige invloed heeft op zijn patiënten.

Onze hoogwaardige tricot is geschikt voor industriële was, ultra ademend en biedt groot comfort dankzij de complexe constructie die zorgt voor een katoenen binnenkant en een polyester buitenkant voor uitstekende dimensionale en kleurstabiliteit.

Beweeg gemakkelijk, heb stijl, draag tricot

  • MRE TRICOT
  • 55% katoen aan de binnenkant
  • 45% polyester aan de buitenkant, 185g/m2
  • Gebreid in Frankrijk

Het extraatje

Personaliseer uw tricot outfits met onze verschillende motieven die speciaal voor u zijn ontworpen! Deze bedrukte motieven zijn suggesties om een vleugje fantasie aan uw outfits toe te voegen. Deze kunnen onderhevig zijn aan minimale bestelhoeveelheden per kleur, neem contact op met uw adviseur voor meer informatie.

Onze tricot is ook verkrijgbaar in een gerecycleerde versie

Onze MCC tricot is ook beschikbaar in gerecycleerde tricot MRe: deze “groene” vezel is namelijk afkomstig uit het recycleren van gebruikte plastic flessen. Deze tricot voldoet ook aan de eisen van MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) door de nabijheid van de betrokkenen bij de productie. 90% van de gebruikte flessen wordt gerecycleerd in Frankrijk en de partners die het plastic omzetten in garen zijn Europees. Deze duurzame tricot is zodanig ontworpen dat het bestand is tegen industriële wasbeurten, duurzaam en comfortabel.

Heeft u aanvullende informatie nodig?

Bekijk al onze collecties en download onze technische fiches

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bekijk al onze collecties en download onze technische fiches

Neem contact met ons op voor meer informatie