BEDDENACCESSOIRES EN BEDLINNEN

BEDDENACCESSOIRES EN BEDLINNEN

Onze bedlinnenoplossingen die comfort en veiligheid combineren

Bij de kunst van gastvrijheid is de keuze van beddenaccessoires en bedlinnen essentieel voor een rustige nachtrust. Granjard by Robberechts, met 160 jaar ervaring, biedt: kwaliteit, duurzaamheid en naleving van hygiëne- en veiligheidsnormen.

Voor elke rustruimte

Bedsprei: Elegantie en comfort

Onze bedspreien zijn de ideale decoratie voor uw kamers, met een verscheidenheid aan keuzes van effen kleuren tot Jacquard- en doorgestikte designs. Ze zijn ontworpen om zowel esthetisch als functioneel te zijn, voldoen aan de brandveiligheidsnormen (M1 of 12952) en zijn gemaakt om bestand te zijn tegen industriële wasprocessen, wat duurzaamheid en gemakkelijk onderhoud garandeert.

Bedlinnen: Duurzaam comfort en eenvoudig onderhoud

Elke stuk in onze collectie bedlinnen is ontworpen voor industrieel onderhoud, met duurzame materialen die voldoen aan de brandveiligheidsnormen (M1 of 12952). We bieden een palet aan kleuren, van pastelwit tot levendige tinten, evenals effen of tweekleurige ontwerpen en diverse prints om aan elke sfeer te voldoen.

Dekens: Gegarandeerde warmte en bescherming

Kies uit onze traditionele of fleece dekens, die voldoen aan de brandveiligheidsnormen, om een veilige en gastvrije omgeving te bieden. Ze onderscheiden zich door hun thermisch comfort en het gemak van drogen na het wassen.

Kussens & Nekrolkussens: Op maat gemaakte ondersteuning

Ons complete assortiment kussens en nekrolkussens, allemaal gecertificeerd volgens de brandveiligheidsnormen (M1 of 12952), is ontworpen om aan verschillende comfort- en hygiënebehoeften te voldoen. De kussenhoezen zijn geselecteerd vanwege hun gemakkelijke reiniging en onderhoud, sommige zijn zelfs waterdicht en afneembaar, ideaal voor desinfectieprotocollen in medische omgevingen.

Bedbodems & Matrassen: De basis van comfort

Wij bieden bedbodems en matrassen die voldoen aan de brandveiligheidsnormen, met stoffen die behandeld zijn om bestand te zijn tegen vlammen (lucifer en sigaret volgens norm NF 597). Ontworpen voor veeleisende omgevingen zoals zorg- en opvanginstellingen, zijn ze voorbereid op intensief gebruik en frequente reinigingscycli.

Accessoires: De details die het verschil maken

Onze accessoires, zoals bedpoten, bedrokken en hoezen, geven de finishing touch aan uw beddengoed en zorgen voor een esthetische en praktische integratie in de kamer.

Beschermend bedlinnen: Voor een maximale levensduur van de uitrusting

Onze beschermingsoplossingen zijn essentieel om de kwaliteit en hygiëne van uw beddengoed te behouden. Gemakkelijk te wassen op hoge temperatuur en conform de brandveiligheidsnormen, bieden ze betrouwbare en duurzame bescherming voor uw matrassen, kussens en nekrolkussens.

Verkrijgbaar in verschillende artikelen, volledige hoes, hoeslaken, plateau hoes, beschermende kussensloop, we kunnen u ook stof per meter leveren voor uw specifieke confecties.

Voor meer informatie over ons beddenaccessoires en bedlinnen, neem contact op met de commercieel adviseur in uw regio.

Onze productlijnen

Heeft u aanvullende informatie nodig?

Bekijk al onze collecties en download onze technische fiches

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bekijk al onze collecties en download onze technische fiches

Neem contact met ons op voor meer informatie