THERMALISME – KLEDING

THERMALISME – KLEDING

Tuniek en zorgbroek

Onze stylisten bieden u een complete collectie in jersey stof: marinières, jurken, polo’s, broeken… De voordelen van deze lijn zijn vooral gericht op het comfort en de elegantie van de gebruiker, zelfs tijdens het werk. Iemand die zich comfortabel en zelfverzekerd voelt in zijn kleding, zal dit welzijn uitstralen naar de kuurgasten die bij u komen voor ontspanning.

Schort en slab

Eenvoud en vrouwelijkheid stralen uit deze collectie van schorten en slabbes. Herwerkte patronen en kleuren, tijdloze snitten die gemakkelijk aan te trekken zijn en uw bewegingsvrijheid niet beperken.

Onderhoudsjas en -broek

Broeken, jassen, vesten… De volledige werkuitrusting die is aangepast aan uw technische teams. Gemaakt van rekbare materialen, bieden onze kledingstukken optimale bewegingsvrijheid, waardoor uw onderhouds- en servicemedewerkers ongeëvenaarde flexibiliteit hebben in hun bewegingen. Met tal van praktische geïntegreerde zakken is deze collectie ontworpen om uw teams de functionaliteit te bieden die ze nodig hebben om hun taken efficiënt en comfortabel uit te voeren. Kies voor betrouwbare en functionele uitrusting die al snel onmisbare bondgenoten zullen worden.

Heeft u aanvullende informatie nodig?

Bekijk al onze collecties en download onze technische fiches

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bekijk al onze collecties en download onze technische fiches

Neem contact met ons op voor meer informatie