Tropic : Een decoratief thema met tonische zachtheid

Een revitaliserende en natuurlijke sfeer

Het thema textieldecoratie Tropic belichaamt zachtheid en vitaliteit dankzij de overheersende oranje tint. Dit energieke thema combineert harmonieus oranje met een subtiele touch van donker groen, waardoor een rustgevend en verkwikkend contrast ontstaat.

Oranje, bekend om zijn positieve invloed op de stemming, helpt depressie en verdriet te bestrijden, waardoor het vreugde en welzijn brengt in alle binnenruimtes.

Door deze warme tint in uw decoratie op te nemen, verspreidt het thema Tropic een positieve en stimulerende energie. Het donkere groen, dat doet denken aan de mediterrane pijnbomen, vult het oranje perfect aan door een vleugje natuur en sereniteit te bieden. Deze kleurencombinatie transporteert de geest naar rustgevende en verkwikkende mediterrane landschappen.

Dit thema is bijzonder geschikt voor ruimtes die een gastvrije en troostende sfeer nodig hebben, zoals verzorgingshuizen en seniorenresidenties. Het oranje, met zijn vermogen om de ruimte te revitaliseren, en het donkere groen, met zijn kalmerende effect, creëren samen een gebalanceerde en dynamische atmosfeer. De nuances van deze twee kleuren verspreiden positieve golven, bevorderend voor een sfeer van welzijn en rust.

Het thema Tropic aannemen betekent kiezen voor een decoratie die de harmonie tussen vitaliteit en kalmte vooropstelt. Het is een leefomgeving creëren waar elk element bijdraagt aan een natuurlijke en troostende sfeer. Deze keuze is ideaal voor degenen die een vleugje vitaliteit en natuur aan hun interieur willen geven, terwijl ze een gevoel van comfort en sereniteit behouden. De ruimtes die op deze manier zijn gedecoreerd, worden plaatsen waar het goed toeven is, doordrenkt met natuurlijke kleuren en positiviteit, en elk moment omtoveren in een bron van welzijn en verkwikking.

Beschikbare ontwerpen en kwaliteiten op voorraad (zonder minimale bestelhoeveelheid):

REF. TROPIC – TERRACOTTA 65
ONDERSTEUNING SOLLY
50% gerecycled polyester FR/50% polyester FR
240 g/m2 – 280 cm

Voor gordijnen, jaloezieën en Japanse wanden

REF. CHARLIE – TERRACOTTA 65
ONDERSTEUNING LY
100% polyester/polyester FR
90 g/m2 – 290 cm

Voor gordijnen, jaloezieën en Japanse wanden

REF. MAELI – TERRACOTTA 65
Voor gewatteerde bedsprei

Download de decoratieaanbieding

"*" indicates required fields

Ontdek alle thema's

Heeft u aanvullende informatie nodig?

Bekijk al onze collecties en download onze technische fiches

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bekijk al onze collecties en download onze technische fiches

Neem contact met ons op voor meer informatie