AQUARELLE: EEN LEVENDIG EN LICHTRIJK DECORATIETHEMA

Een zonnige en energieke sfeer

Het thema textieldecoratie Aquarelle belichaamt energie en vitaliteit, met een overheersing van levendig oranje. Dit energieke thema combineert harmonieus oranje, wit en blauw, waardoor een perfect zonnig trio ontstaat. Deze kleuren verspreiden, wanneer ze samen worden gebruikt, een dynamische energie die ruimtes levendig maakt met een aanstekelijke vibratie.

Oranje, een warme en stimulerende kleur, staat bekend om zijn vermogen om vrolijkheid en gezelligheid in elk interieur te brengen. Door deze levendige tint in uw decoratie op te nemen, zorgt het thema Aquarelle voor een onmiddellijke gevoel van welzijn en dynamiek. Het wit, met zijn puurheid en helderheid, balanceert de compositie door een vleugje eenvoud en helderheid toe te voegen. Het blauw, ten slotte, roept sereniteit en kalmte op, wat een rustgevend contrast creëert met de levendigere tinten.

Dit thema is bijzonder geschikt voor kleine ruimtes, zoals die in instellingen zoals EHPAD en seniorenresidenties. Door te spelen met dit trio van complementaire kleuren, transformeert het deze ruimtes in gastvrije en comfortabele omgevingen. De nuances van oranje en blauw, verweven met wit, verspreiden dynamische golven die een positieve en revitaliserende sfeer bevorderen.

Het thema Aquarelle aannemen betekent kiezen voor een decoratie die energie en licht vooropstelt. Het is een leefomgeving creëren waar elk element bijdraagt aan een zonnige sfeer. Deze keuze is ideaal voor degenen die een vleugje vitaliteit aan hun interieur willen geven, terwijl ze een gevoel van comfort en welzijn behouden. De ruimtes die op deze manier zijn gedecoreerd, worden plaatsen waar het goed toeven is, doordrenkt met levendige kleuren en positiviteit, en elke moment omtoveren in een bron van vreugde.

Beschikbare ontwerpen en kwaliteiten op voorraad (zonder minimale bestelhoeveelheid):

REF. AQUARELLE – MULTICO 98
ONDERSTEUNING SOLLY
50% gerecycled polyester FR/50% polyester FR
240 g/m2 – 280 cm

Voor gordijnen, jaloezieën en Japanse wanden

REF. TITUS – MULTICO 98
ONDERSTEUNING LY
100% polyester/polyester FR
90 g/m2 – 290 cm

Voor gordijnen, jaloezieën en Japanse wanden

REF. CALI – ORANGE 15
Voor gewatteerde bedsprei

Download de decoratieaanbieding

"*" indicates required fields

Ontdek alle thema's

Heeft u aanvullende informatie nodig?

Bekijk al onze collecties en download onze technische fiches

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bekijk al onze collecties en download onze technische fiches

Neem contact met ons op voor meer informatie