OMBELLE: EEN ENERGIEK EN VERNIEUWEND DECORATIETHEMA

Een zonnige sfeer vol vitaliteit

Het decoratiethema Ombelle belichaamt energie en vitaliteit, en brengt een nieuwe dimensie aan uw binnenruimtes dankzij de overheersende gele kleur. Deze sprankelende kleur bevordert een warme sfeer zonder de ruimte donkerder of kleiner te maken, waardoor Ombelle een ideale keuze is voor kleine ruimtes zoals slaapkamers in instellingen.

Geel, de kleur van de zon en het licht, is synoniem met vreugde, optimisme en dynamiek. Door deze levendige tint in uw decoratie op te nemen, verspreidt het thema Ombelle een zachte en troostende warmte, waardoor een gastvrije en lichte sfeer ontstaat. In tegenstelling tot andere felle kleuren, domineert geel de ruimte niet visueel, maar verlicht het deze, waardoor deze ruimer en luchtiger aanvoelt.

Kleine ruimtes, die vaak te maken hebben met een gevoel van benauwdheid, profiteren enorm van het palet van gele tinten dat in het thema Ombelle wordt gebruikt. De muren, textiel en decoratieve accessoires in geel vangen en reflecteren het licht, waardoor een illusie van ruimte en openheid ontstaat. Deze kwaliteit maakt Ombelle bijzonder geschikt voor slaapkamers in instellingen zoals residenties en verzorgingstehuizen, waar elke centimeter telt en waar het gevoel van comfort essentieel is.

Ombelle is niet alleen een kleurenpalet, het is ook een symbool van leven en vernieuwing.

Het thema Ombelle adopteren betekent een nieuwe dynamiek aan uw interieur geven. Het is kiezen voor een decoratie die niet alleen verfraait, maar ook de ruimte revitaliseert, en het transformeert in een plek waar leven en positieve energie de boventoon voeren. Door Ombelle in de kamers van instellingen te integreren, biedt u uw bewoners een unieke ervaring: een lichtgevend en stimulerend toevluchtsoord, symbool van welzijn en levensvreugde. Elk element van het thema Ombelle werkt samen om een omgeving te creëren waarin menselijke warmte heerst, en waar elk moment baadt in licht en vitaliteit.

Beschikbare ontwerpen en kwaliteiten op voorraad (zonder minimale bestelhoeveelheid):

REF. TRAVIS – SOLEIL 127
ONDERSTEUNING SOLLY
50% gerecycled polyester FR/50% polyester FR
240 g/m2 – 280 cm

Voor gordijnen, jaloezieën en Japanse wanden

REF. CALI – SOLEIL 127
ONDERSTEUNING LY
100% polyester/polyester FR
90 g/m2 – 290 cm

Voor gordijnen, jaloezieën en Japanse wanden

REF. ALICIA – SOLEIL 127
Voor gewatteerde bedsprei

Download de decoratieaanbieding

"*" indicates required fields

Ontdek alle thema's

Heeft u aanvullende informatie nodig?

Bekijk al onze collecties en download onze technische fiches

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bekijk al onze collecties en download onze technische fiches

Neem contact met ons op voor meer informatie