FLORES: EEN ANTISTRESS DECORATIETHEMA

Een ochtendroze sfeer, belofte van een bloeiende dag.

Het decoratiethema Flores is een uitnodiging tot ontspanning en welzijn, ontworpen om een rustgevende en kalmerende sfeer in uw interieur te brengen. Gedomineerd door tinten blauw, bevordert Flores een diepe en vredige slaap, en creëert het een serene ambiance die helpt om dagelijkse stress te verminderen.

Blauw staat bekend om zijn ontspannende eigenschappen. Geassocieerd met de rust van de oceaan en de sereniteit van de lucht, roept het een gevoel van kalmte en veiligheid op. Door deze kleur in uw leefruimte te integreren, helpt Flores de geest te kalmeren en het lichaam voor te bereiden op een herstellende rust. Dit is ideaal voor een slaapkamer waar een goede nachtrust essentieel is.

Naast dit palet van rustgevende blauwtinten, omarmt het thema Flores een retrostijl met kleine bloemmotieven. Deze delicate en charmante motieven doen denken aan de inspiratie van plattelandshuizen, en roepen een gevoel van nostalgie en comfort op. Bloemen, naast hun decoratieve aspect, brengen een vleugje frisheid en natuur in het interieur, wat de indruk van rust en welzijn versterkt.

De retrostijl, met zijn vintage accenten en bloemmotieven, creëert een warme en uitnodigende sfeer. Dit helpt elke ruimte te transformeren in een echt toevluchtsoord, waar men zich direct thuis voelt. De geruststellende uitstraling van het thema Flores ligt in deze harmonieuze combinatie van rustgevende kleuren en troostende motieven, waardoor een omgeving ontstaat waarin ontspanning en diepe rust worden aangemoedigd.

Het thema Flores adopteren betekent kiezen voor een decoratie die niet alleen uw interieur verfraait, maar ook bijdraagt aan uw mentale en fysieke welzijn. Het is een uitnodiging om te vertragen, een pauze te nemen en te genieten van momenten van rust in een setting die doet denken aan de eenvoudige en authentieke charme van het plattelandsleven. Door dit thema te integreren, creëert u een ruimte waar elk element samenwerkt om een gevoel van vrede en sereniteit te genereren, bevorderlijk voor een rustiger en evenwichtiger leven.

Beschikbare ontwerpen en kwaliteiten op voorraad (zonder minimale bestelhoeveelheid):

REF. FLORES – MULTICO 98
ONDERSTEUNING SOLLY
50% gerecycled polyester FR/50% polyester FR
240 g/m2 – 280 cm

Voor gordijnen, jaloezieën en Japanse wanden

REF. ARIA – MULTICO 98
ONDERSTEUNING LY
100% polyester/polyester FR
90 g/m2 – 290 cm

Voor gordijnen, jaloezieën en Japanse wanden

REF. BONNIE – AZUR 137
Voor gewatteerde bedsprei

Download de decoratieaanbieding

"*" indicates required fields

Ontdek alle thema's

Heeft u aanvullende informatie nodig?

Bekijk al onze collecties en download onze technische fiches

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bekijk al onze collecties en download onze technische fiches

Neem contact met ons op voor meer informatie