Les coloristes

– Collectie interieurdecoratie –

Textieldecoratietrends: Kleuren en psychologie

Granjard was een pionier in het integreren van kleur in professionele kleding en heeft altijd gestreefd naar het verbeteren van het werk van zorgprofessionals. Dit jaar hebben onze teams die verantwoordelijk zijn voor de collecties stoffen gekozen die perfect de geest van ons bedrijf belichamen.

Overtuigd van het effect van kleur op de psychologie van individuen, weerspiegelt onze selectie Les Coloristes deze zoektocht naar personalisatie op basis van de behoeften van bewoners en zorgverleners, afhankelijk van het gebruik van een ruimte en de gewenste ervaring. Deze collectie is ontstaan na de training van onze stylist in de symboliek van kleuren. De collectie Les Coloristes biedt begeleiding op het gebied van kleurconcepten en benadrukt hun significante impact op het welzijn in de medische en sociale omgevingen.

Kleuren en hun effecten

Kleuren zijn echte dragers van emoties en worden in textieldecoratie gebruikt als welzijnsinstrumenten. Hun belang en goed gebruik in de zorg- en gezondheidssector zijn essentieel. Ze kunnen vreugde, vitaliteit, rust… brengen.

U kunt een eerste selectie van een van onze bevoorrechte partners ontdekken via zijn brandveilige M1-collectie:

  • Het Naturel Thema: neutrale kleuren die de decoratie verankeren met rust en harmonie, wat balans en vernieuwing bevordert.
  • Het Ombelle Thema: gele schakeringen om vreugde en vitaliteit te inspireren, waardoor een warme sfeer ontstaat zonder de ruimtes te verduisteren.
  • Het Naomi Thema: groene tinten om te verjongen en de geest te kalmeren, wat doet denken aan de rust van de natuur.
  • Het Flores Thema: verschillende tinten blauw voor een onmiddellijke ontspanningseffect, wat een rustige en diepe slaap bevordert.
  • Het Bos Thema: een inspiratie van groentinten met een vleugje zonnig geel die voor rust zorgt.
  • Het Aquarelle Thema: een overheersing van levendig oranje met verspreide blauwe accenten, gegarandeerd een lichte sfeer.
  • Het Tropic Thema: een decoratieve textielsfeer in oranje met tropische motieven, ideaal voor een reisgevoel.

Neem contact op met onze adviseurs om u te helpen bij uw keuzes, zij zullen u begeleiden om interieurdecoratie een bondgenoot van welzijn te maken.

Ontdek onze textieldecoratiesferen, onze ontwerpen en onze kwaliteiten die op voorraad beschikbaar zijn (zonder minimum bestelhoeveelheid).

Download onze selectie textieldecoratie

"*" indicates required fields

Heeft u aanvullende informatie nodig?

Bekijk al onze collecties en download onze technische fiches

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bekijk al onze collecties en download onze technische fiches

Neem contact met ons op voor meer informatie